تبلیغات
راهنمای تور و سفر

دریافت و اخذ وقت سفارت فنلاند

نویسنده : سفر تور یکشنبه 31 تیر 1397 10:30 ق.ظ  •   



آخرین ویرایش: - -

مهاجرت به سوئد

نویسنده : سفر تور شنبه 22 اردیبهشت 1397 01:32 ب.ظ  •   

مهاجرت به سوئد

مهاجرت به سوئد و دریافت اقامت دائم این کشور موجب می‌شود که شما به راحتی در خاک کشورهای عضو پیمان شینگن ورود و خروج داشته باشید. تحصیل در سوئد و اخذ ویزای تحصیلی این کشور سبب می‌شود شما تا پایان دوره دکترا توانایی ادامه تحصیل در قاره اروپا را داشته باشید.

مهاجرت به سوئد

کشورهای مختلف شرایط و ویژگی های مختلفی جهت مهاجرت دارند. یکی از کشورهایی که در سال‌های اخیر اقدام به پذیرش مهاجرت کرده است، کشور سوئد می باشد. برای مهاجرت به سوئد روش ها و طرق مختلفی وجود دارد که در این مقاله به بررسی کامل تمامی این روش‌ها خواهیم پرداخت. در بین ایرانی‌ها مهاجرت به کشور زیبای سوئد بسیار محبوب شده است و اگر به کشور سوئد سفر کنید مهاجران ایرانی فراوانی را در این کشور خواهید دید.

اگر قصد مهاجرت به کشور سوئد را دارید باید در ابتدا تصمیم خود را نهایی کنید. وجود پشتکار و همت دومین مؤلفه و ویژگی جهت مهاجرت به کشور سوئد می باشد. جهت مهاجرت به کشور سوئد تصمیم خود را بگیرید اگر در میان راه پشیمان شوید هم وقت زیادی را از دست داده‌اید و هم هزینه‌های بسیاری را هدر داده اید. اگر می خواهید اطلاعات جامع در رابطه با مهاجرت به کشور سوئد کسب کنید با این مقاله همراه ما باشید. شرایط و نکات بسیار مهمی را جهت مهاجرت به این کشور اروپایی در اختیارتان قرار خواهیم داد.

جهت مهاجرت در ابتدا باید اقدام به دریافت ویزا کنید. گرفتن ویزای سوئد زمان زیادی را از شما طلب می‌کند. برای چنین کاری می توانید به سایت مذکور مراجعه کنید و پس از در اختیار گذاشتن تمامی اطلاعات و بازگو کردن هدف سفرتان به کشور سوئد با مشاوران ما، ویزای این کشور را دریافت نمایید.

با توجه به نوع مهاجرت نوع ویزا ها نیز متفاوت است. ویزای تحصیلی، ویزای تجاری و ویزای توریستی هر یک از این ویزا ها مراحلی دارند که با مشخص شدن نوع سفر شما اقداماتی جهت اخذ تمامی این ویزا ها صورت خواهد گرفت.



آخرین ویرایش: شنبه 22 اردیبهشت 1397 01:33 ب.ظ

دعوتنامه اسپانیا

نویسنده : سفر تور شنبه 22 اردیبهشت 1397 01:31 ب.ظ  •   

دعوتنامه اسپانیا

شاید یک از آشنایانتان در اسپانیا زندگی می کند و بخواهد شما را دعوت کند، او نیاز به نوشتن دعوتنامه اسپانیا دارد. ارسال نامه از طرف شما به بستگان و خویشان در سایر کشورها به منظور دعوت آن ها برای بازدید و … یا ارسال نامه از شرکت های تجاری برای بازدید، خرید، دعوت به همکاری و… دعوتنامه می گویند.

در کشور اسپانیا هنگام ورود به این کشورها پلیس مرزی یا اداره امور خارجه به اطلاعاتی مانند: محل اقامت فرد و امن بودن آن، هزینه های پرداختی و این گونه موارد نیاز دارد؛ ولی اگر فرد از شخصی که در داخل کشور مقصد زندگی می کند دعوتنامه اسپانیا داشته باشد، اطمینان خاطر بیشتری به مسئولین مربوطه می دهد.

شاید بخواهید بدانید چه کسی می تواند دعوتنامه اسپانیا یا سایر کشور ها را بنویسد. در صورتی که فرد آشنایی اولیه با زبان انگلیسی داشته باشد، نیاز به فرد دیگری ندارد و می تواند به سادگی برای اقوام و خویشان و شرکت ها دعوتنامه بفرستند و آن ها را برای مراسم گوناگون دعوت کند، در غیر این صورت می تواند به مترجم مراجعه کند تا او این کارها را انجام دهد. در ضمن هیچ محدودیتی برای نوشتن دعوتنامه وجود ندارد.

درباره اسپانیا

در ابتدا قصد داریم شما را با کشور اسپانیا بیشتر آشنا کنیم و چه زمانی برای سفر به این کشور مناسب است. البته این نکته را فراموش نکنید که با داشتن دعوتنامه اسپانیا می توانید امکانات رفتن به سفر را بهتر مهیا کنید.

در بهار اسپانیا کشوری دلپذیر، با دمای هوا در طول روز ۱۵ الی ۲۱ درجه سانتی گراد می شود. کشور اسپانیا بیشترین جذب گردشگر را در این فصل داراست به طوری که شهر پر از توریست ها با ملیت های گوناگون می شود. البته اسپانیا در فصل تابستان شلوغ تر از بهار می شود. اگر در بهار به اسپانیا سفر کردید حتماً از فستیوال ها و مراسم های شهرهای مختلف این کشور بازدید کنید. اگر وضعیت مالی خوبی ندارید توصیه می شود که در فصل بهار به این کشور سفر نکنید؛ زیرا در این فصل قیمت ها به بالاترین حد خود پس از تابستان می رسد.

در تابستان هوای این کشور در بیشترین دما و رطوبت می باشد و کم ترین دما حدود ۲۶ درجه سانتی گراد می باشد. گران ترین اجناس در فصل تابستان می باشد. اهالی کشورهای گرمسیری در تابستان به اسپانیا مسافرت می کنند و در همین مدت قیمت هتل ها، بلیط ها، امکانات تفریحی به سرعت بالا می رود. اگر هزینه برای شما اهمیت چندانی ندارد بهترین فصل برای سفر به اسپانیا تابستان است.

در پاییز برعکس تابستان قیمت هتل ها، بلیط ها، امکانات تفریحی و رستوران ها کاهش می یابد. اما در این فصل دما به شدت پایین می آید و شما نمی توانید از تفریحات آبی طبیعی استفاده کنید. اگر در کنار دریای مدیترانه باشید، دمای آب هنوز به شدت کاهش نیافته است و می توانید از آن لذت ببرید.

اگر بودجه شما محدودیت دارد بهترین فصل برای سفر با تور اسپانیا زمستان است. در این فصل شما هیچ گونه بهره گیری از تفریحات آبی و ساحل به دلیل کاهش دما ندارید؛ لذا باید لباس گرم و مناسب برای خود و اعضای خانواده همراه داشته باشید. یکی از مزیت های این فصل باران های زیاد آن می باشد و دیگری این که در این فصل کشور خلوت است و می توانید از اماکن دیدنی شهرها لذت ببرید.



آخرین ویرایش: شنبه 22 اردیبهشت 1397 01:32 ب.ظ

ویزای اسلواکی

نویسنده : سفر تور شنبه 22 اردیبهشت 1397 01:25 ب.ظ  •   

ویزای اسلواکی

اسلواکی یکی از کشورهای اروپایی است که عضو پیمان شینگن می باشد، برای سفر به این کشور باید ویزای اسلواکی را تهیه کرد. ویزاهای سفر به اسلواکی دارای انواع مختلفی هستند که متقاضیان اخذ ویزای تضمینی اسلواکی بسته به هدف خود نسبت به گرفتن آن اقدام می کنند.

درباره کشور اسلواکی

کشور اسلواکی در اروپای مرکزی و با حدود 5.5 میلیون جمعیت قرار گرفته است. پایتخت اسلواکی شهر براتیسلاوا است که بزرگترین شهر این کشور با جمعیت 460 هزار نفر می باشد. این کشور از شمال با لهستان، از غرب با کشورهای جمهوری چک و اتریش، از جنوب با مجارستان و از شرق با کشور اوکراین هم مرز است. آب و هوای این کشور اروپایی معتدل و مرطوب می باشد. کشور اسلواکی دارای منابع طبیعی بسیاری از جمله مس، نفت، سنگ آهن، جیوه، منگنز و آنتیموان است. این کشور در سال 2004 به عضویت اتحادیه اروپا و در سال 2008 به عضویت پیمان شینگن در آمده است. از این رو دارندگان اقامت اسلواکی امکان سفر و حضور بلامانع در تمام کشورهای حوزه شینگن را دارند. با ویزای اسلواکی علاوه بر سفر به این کشور، می توان به کشورهای عضو شینگن نیز به راحتی سفر کرد.

راهنمای ویزای اسلواکی

ویزای اسلواکی را می توان سند و مجوزی معرفی کرد که توسط سفارت خانه اسلواکی، کنسولگری یا اداره مرز بانی این کشور برای سفر افراد خارجی به کشور اسلواکی صادر می شود. در واقع باید گفت دریافت ویزای اسلواکی از شروط اصلی برای سفر به این کشور است. در سفر به اسلواکی تصمیم نهایی برای ورود افراد خارجی به این کشور توسط مأموران مرزبانی که در ورودی های مسیرهای دریایی، هوایی و زمینی هستند گرفته می شود.

مراحل اخذ ویزای اسلواکی

اولین مرحله ای که برای دریافت ویزای کشور اسلواکی باید سپری کرد، تعیین وقت سفارت اسلواکی می باشد. پس از تعیین وقت باید جهت انجام مصاحبه و ارائه مدارک لازم جهت سفارش و دریافت ویزای اسلواکی در سفارت این کشور حاضر شد. در مرحله بعد پس از اینکه ویزا صادر شد سفارت این کشور برچسب ویزا را روی گذرنامه افراد متقاضی خواهد چسباند، روی این برچسب تمامی اطلاعات مربوط به ویزا، نوع آن، مهلت اعتبار و میزان دفعاتی که می توان با آن به کشور اسلواکی سفرکرد، درج شده است.



آخرین ویرایش: شنبه 22 اردیبهشت 1397 01:26 ب.ظ

وقت سفارت پرتغال

نویسنده : سفر تور شنبه 22 اردیبهشت 1397 01:24 ب.ظ  •   

وقت سفارت پرتغال

دریافت وقت سفارت پرتغال اولین قدم برای اخذ ویزای این کشور است. در این مقاله نکات لازم در خصوص چگونگی دریافت وقت سفارت و سفر به پرتغال ذکر خواهد شد. اگر از طرفداران این کشور زیبا هستید در ادامه مقاله ما را همراهی کنید.


سفارت پرتغال

در صورت ارائه درخواست وقت سفارت پرتغال، ایمیلی حاوی تاریخ و زمان دقیق مصاحبه دریافت میکنید که باید در تایم تعیین شده به سفارت مراجعه نمایید و مراحل مربوطه را طی نمایید (فقط در این مرحله ملزم به مراجعه حضوری هستید). در ادامه آدرس سفارت پرتغال ذکر میشود:

تهران، دروس ، خیابان هدایت، کوچه روزبه، پلاک 16

عدم حضور در زمان تعیین شده میتواند مراحل رسیدگی به درخواست ان را به تعویق بیاندازد.

ساعات کاری سفارت پرتغال

سفارت از روز یکشنبه تا پنج شنبه در ساعات 9 تا 14 آماده ارائه خدمت به مسافرین عزیز میباشد. اگر برای تحویل مدارک به سفارت مراجعه میکنید مطلع باشید که ساعت 12 تا 12:30 مختص این بخش از کار است و در صورت مراجعه خارج از این تایم ممکن است به درخواست شما ترتیب اثر داده نشود.

دریافت وقت سفارت پرتغال

ویزای پرتغال انواع مختلفی دارد که در پاراگراف های بعدی بیشتر راجع به آن صحبت خواهد شد.  برای هر کدام از آنها باید وقت سفارت پرتغال را دریافت نمایید، بدون تعیین این زمان هرگز نمیتوانید مدارک خود در جهت رسیدگی به درخواست تان را ارائه دهید. دریافت وقت سفارت پرتغال از طریق دو روش آنلاین و حضوری امکانپذیر است. در روش آنلاین زمان و هزینه محدودتری را صرف خواهید کرد اما در مراجعه حضوری باید تایم زیادی را برای اینکار در نظر بگیرید که در مواردی نیز مجبور به مراجعات مجدد هستید، بنابراین توصیه میشود که از روش آنلاین و غیر حضوری برای دریافت وقت سفارت بهره بگیرید.



آخرین ویرایش: شنبه 22 اردیبهشت 1397 01:24 ب.ظ

تور گوانجو

نویسنده : سفر تور شنبه 22 اردیبهشت 1397 01:22 ب.ظ  •   

تور گوانجو

گوانجو یکی از شهرهای چین است که از نظر بزرگی سومین شهر آن به حساب می آید. این شهر که قطب تجاری چین است در جنوب این کشور قرار گرقته است و بازرگانان آسیایی آن را به عنوان پایگاه خود می دانند. در تور گوانجو با مردم مهمان نواز این شهر آشنا خواهید شد و از جاذبه های زیبای آن بازدید خواهید کرد.

درباره شهر گوانجو

در گوانجو که یکی از شهرهای چین است مناظر طبیعی، جاذبه های تاریخی و مراکز خرید وجود دارد که در شهر گوانجو می توانید به آن ها سر بزنید و بازدید داشته باشید. زبان مردم گوانجو کانتونی است که به نوعی هویت فرهنگی مردم آن حساب می شود. مردم در این شهر بسیار کار می کنند و اوقات فراغت خود را به شب ها اختصاص می دهند. در گوانجو می توانید شب ها به صحبت با مردن آن مشغول شوید و در رودخانه مروارید گشت دریایی شبانه داشته باشید که بسیار هیجان انگیز خواهد بود. در تور گوانجو خواهید دید که مردم آن خونگرم و مهمان نواز هستند، علیرغم اینکه گردشگران زیادی به آنجا می روند کمتر مردمی را می بینید که به زبان انگلیسی صحبت کنند. مردم این شهر دین بودایی دارند. گوانجو جمعیتی حدود 8 میلیون نفر دارد و موقعیت آن در شمال دریای دلتای مروارید است، واحد پول شهر گوانجو ین می باشد.

تور گوانجو سفری هیجان انگیز به کشور چین خواهد بود که تجربه های جالبی را برای مسافرانش به ارمغان خواهد آورد. برای رزرو تور گوانجو می توانید از طریق سایت اقدام کنید. برای این منظور باید مبدا و مقصد را انتخاب کرده و تعداد مسافران را مشخص کنید. با جستجوی تور توریستی گوانجوی مورد نظر در تاریخی که انتخاب کرده اید لیستی از تورهای ارزان گوانجو به نمایش در می آید. البته این امکان فراهم شده است که جستجوی تور گوانجو را بر اساس گزینه های متفاوتی چون قیمت، تاریخ، ایرلاین و … انجام دهید که در این حالت تور مورد نظرتان سریع تر یافت می شود. در هنگام رزرو تور لحظه آخری گوانجو می توانید خدمات تور را خریداری نمایید که شامل بلیط هواپیما، رزرو هتل، لیدر فارسی زبان، ترانسفر فرودگاهی، بیمه مسافرتی، دریافت ویزا و … می باشد. هزینه تور گوانجو با توجه به زمان تور، انتخاب شما از خدمات و تعداد روزهای آن متفاوت خواهد بود.

آب و هوای شهر گوانجو

گوانجو به طور کلی آب و هوای مرطوب و نیمه مرطوبی دارد. میزان رطوبت در فصل تابستان افزایش می یابد و در فصل زمستان هوا سرد خواهد شد اما نه آنقدر که قابل تحمل نباشد. در ماه ژانویه میانگین دمای گوانجو 13 درجه خواهد بود و در جولای نیز میانگین دما 22 درجه سانتی گراد خواهد شد. میزان بارندگی سالانه در گوانجو 1700 میلی متر خواهد بود. در تمام طول سال در گوانجو شاهد باد و باران موسمی و گرمسیری هستیم. در زمستان بارش باران ممکن است به برف تبدیل شود. هوای گوانجو در برخی اوقات ممکن است طوفانی شود برای همین داشتن چتر در گوانجو می تواند کمک کننده باشد.



آخرین ویرایش: شنبه 22 اردیبهشت 1397 01:23 ب.ظ